back

Проєкт «Розширення потужностей швейної майстерні в селі Тупичів через закупівлю спеціального технологічного швейного обладнання»

20 грудня 2023

 

   В рамках реалізації Програми місцевого економічного розвитку, за фінансової підтримки Програма DOBRE , Тупичівська сільська рада реалізувала проєкт «Розширення потужностей швейної майстерні в селі Тупичів через закупівлю спеціального технологічного швейного обладнання».

   Громада налагодила відносини із виробниками швейних виробів регіону, сформувала окремий підрозділ «Швейна майстерня» на базі КП «Атлант» та створила 12 нових робочих місць. Укладені угоди на замовлення окремих видів продукції, яка може виготовлятися за допомогою існуючого швейного обладнання.

   Проєктом передбачається оснащення майстерні спеціалізованим швейним обладнанням, яке дозволить збільшити можливості для виконання замовлень та розширити перелік робіт і виробів, впровадити замкнутий цикл виробництва швейних виробів:

* Чотирьохголкова промислова швейна машина флетлок (дозволяє зшивання матеріалів технологією встик та в нахльост);

* Колонкова автоматична швейна машина (виготовлення головних уборів;

* Принтер для сублімаційного друку на тканині з набором фарби та сублімаційного паперу (сублімаційний друк на тканині);

* Двоголкова швейна машина (виконання силових швів на виробах);

* Закріплювальна швейна машина (закріплення швів на виробах);

* Промислова одноголова 12-ти голкова вишивальна машина (нанесення логотипу, орнаменту та іншої вишивки на швейний виріб, в т.ч. з логотипом громади).

   Частина унікального обладнання ще в дорозі, але окрім швейного обладнання наша швейна майстерня отримала сучасні виробничі стільці для зручної праці наших майстринь, зручні дивани для відпочинку та комплекти меблів.

   Проєкт на правлений на соціально-економічний розвиток громади, підтримку діючого бізнесу та головне : створення нових робочих місць та розвитку трудових ресурсів

 

За інформацією Тупичівської громади