back

Працівники Чернігівської РДА доєдналися до написання Диктанту національної єдності

27 жовтня 2023

 

В День української писемності та мови багато українців у всьому світі традиційно пишуть Радіодиктант національної єдності. Працівники райдержадміністрації цього річ вирішили організовано доєднатися до цієї акції. Диктант можна було почути на ресурсах Суспільного мовника, текст читав актор Олексій Гнатковський ("Довбуш"). Твір мав назву «Дороги України».

Тетяна Куриленко – керівник апарату: «Мені здалося, що диктант був не важкий, але все одно спонукає згадати деякі правила українського правопису! Було дуже цікаво, такі заходи чудово об’єднують колектив і всю Україну».

Оксана Задьор – головний спеціаліст загального відділу: «Пишу диктант вже п’ятий рік поспіль. Дуже подобається! Захоплююсь цією подією, бо вважаю, що вона дуже корисна для самовдосконалення. Цьогоріч мені здалося, що текст був досить довгий, але дуже цікавий і зворушливий»

Олександр Молибога – головний спеціаліст служби у справах дітей: «Дуже приємно, що в тексті пролунало про Чернігів, про Десну та пішохідний міст. Дуже щемно! Мені нагадало про той час, коли після завершення бойових дій навколо міста, я їздив велосипедом з села Анисів на роботу по цьому напівзруйнованому мосту».