back

Набір на програму для молоді UPSHIFT

06 жовтня 2023

 

    Громадська організації «Агенція локальних ініціатив» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) відкриває набір на програму для молоді UPSHIFT у Чернігівській та Київській областях.

   UPSHIFT — це глобальна програма Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), яка реалізується у понад 40 країнах. Програма надає можливість молоді пройти навчання за методологією Human Centered Design (людиноорієнтований дизайн) отримати менторську підтримку та ресурси, щоб перетворити свої ідеї на соціально важливі проєкти.

   Бачите проблему й набридло зволікати? З UPSHIFT ви зможете реалізувати свої ідеї, навчитися працювати в команді, аналізувати виклики та нестандартно мислити. З допомогою ментора/ки знайдете ефективні рішення проблем, які хвилюють, і в результаті створите власний суспільно-корисний проєкт та отримаєте ресурси на його реалізацію.

 

   Що потрібно для участі у відборі?

● сформувати команду з 3-5 учасників/ць віком від 14 до 24 років;

● визначити контактну особу, хто буде вести комунікацію від імені команди;

● визначити та описати в анкеті проблему, яка турбує вашу команду;

 

   Обирайте свій регіон та заповнюйте заявку за посиланням: https://linktr.ee/upshift_chernihiv_kyiv

   Важливо: на етапі подання заявки потрібно визначити, яку проблему ви хотіли б вирішити. Мати готове рішення або проєкт не потрібно. Зосередьтеся саме на формулюванні проблеми та її негативних наслідках, які хочете подолати, а в процесі роботи в UPSHIFT ви зможете знайти рішення! Кінцевий термін подачі заявок у: Київській області 29.09.2023, Чернігівській - 10.10.2023.

Більше про програму UPSHIFT можна дізнатися на сторінках Інстаграм, Фейсбук або на сайті.