back

Відбулося засідання комісії

03 липня 2023

 

   Сьогодні під голувуванням начальника Чернігівської районної військової адміністрації Андрія Попика відбулось засідання комісії з визначення шкоди та збитків, завданих лісовому фонду на території Чернігівського району внаслідок збройної агресії російської федерації.

   На засіданні комісії було розглянуто звернення філії «Городнянське лісове господарство» ДП «Ліси України» щодо встановлення фактів заподіяння шкоди та збитків заподіяних на землях лісогосподарського призначення, спричинені обмеженням прав землекористувачів на тимчасово окупованих територіях та на іншій території України внаслідок   збройної агресії російської федерації.

   За результатами розгляду поданих підприємством документів, комісією винесено рішення про встановлення факту заподіяння шкоди та збитків шляхом неотримання доходів лісокористувачів, заподіяні тимчасовим зайняттям земельних ділянок, встановленням обмежень щодо їх використання, від не проведення рубок філії «Городнянське лісове господарство» ДП «Ліси України» на лісосіках Рубізького та городянського лісництв, що знаходяться на території Городнянської міської територіальної громади Чернігівського району.

   За результатами роботи комісії складено акт. Який буде передано на розгляд до північного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства Державного агентства лісових ресурсів України.