back

Відбулась сесія Чернігівської районної ради.

16 червня 2023

 

   Сьогодні, 16 червня 2023 року, відбулася 21 сесія 8 скликання Чернігівської районної ради. В засіданні взяв участь начальник Чернігівської районної військової адміністрації Андрій Попик.

   Перед початком засідання, напередодні професійного свята, начальник Чернігівської районної військової адміністрації Андрій Попик та голова Чернігівської районної ради Тетяна Кузнецова-Молодчая подякували керівникам фермерських господарств за роботу та вручили нагороди.

   Депутати заслухали звіт голови районної ради, звіт про виконання районного бюджету Чернігівського району за І квартал 2023 року, внесли зміни до районних Програм.

   На сесії також розглянуті проєкти рішень «Про звернення депутатів Чернігівської районної ради Чернігівської області до Президента України щодо скасування підвищення ціни на електроенергію для побутових споживачів та введення мораторію на підвищення цін/тарифів ЖКГ на термін дії воєнного стану в Україні та шести місяців після його припинення» та «Про звернення депутатів Чернігівської районної ради до Президента України, Верховної Ради України щодо повернення скасованих доплат військовим», які не були підтримані депутатами.

   Загалом, депутати розглянули 20 питань порядку денного.