back

Отримання нетелей сільськими багатодітними родинами

13 червня 2023

 

Чернігівська районна державна адміністрація повідомляє про початок роботи комісії з визначення сільських багатодітних сімей, які мають право на отримання нетелей відповідно до «Районної програми передачі нетелей багатодітним сім’ям, які проживають у сільській місцевості Чернігівського району, на 2021 – 2027 роки» та прийом документів на отримання нетелей сільськими багатодітними родинами.

 

Подавати документи до комісії можуть багатодітні сім’ї, які :

- не перебувають у процесі позбавлення батьківських прав;

-мають необхідні умови для утримання нетелі (корови) (наявність приміщення для утримання тварини відповідно до ветеринарно-санітарних норм тощо).

- проживають на територіях, що не віднесені до зони бойових дій та можливих бойових дій.

 

Під час визначення переможців конкурсу перевага надається багатодітним сім’ям, які виховують найбільшу кількість дітей до 18 років (не менше 5).

З метою ефективного та цільового використання коштів обласного бюджету сільська багатодітна сім’я, яка отримала нетель протягом трьох наступних років подає до 1 лютого (станом на 1 січня) до районної державної адміністрації довідку про збереження тварини, отриманої згідно з Програмою, видану сільською (селищною або міською) радою, в якій зазначається ідентифікаційний номер, серія і номер паспорта нетелі/корови та ветеринарної картки до нього.

 

Комісія проводитиме засідання до 01 серпня поточного року.

 

Прийом документів буде проводитись за адресою:

м. Чернігів,вул..Шевченка,48 кабінет 402(4-й поверх )

телефон для довідок:0462 676 665