back

Ряд важливих питань обговорили сьогодні на нараді з керівниками територіальних громад

08 червня 2023

 

Начальник Чернігівської військової адміністрації Андрій Попик провів нараду з керівниками територіальних громад району. В нараді взяли участь представники правоохоронних органів, ГУ ДСНС, КЕВ м.Чернігів.
 
Мова йшла про стан організації роботи з надання компенсації за пошкоджене житло з використанням електронної публічної послуги “єВідновлення”, роботу відповідних комісій, внесення даних до Державного реєстру пошкодженого та знищеного майна. Присутні взяли участь в онлайн нараді Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.
 
Розглянули питання впорядкування та паспортизації сміттєзвалищ, підготовку місць масового відпочинку на водних об'єктах, проведення масових заходів під час воєнного стану.
 
Продовжуючи тему безпеки мешканців, голови місцевих рад доповіли про стан справ щодо відновлення, облаштування та будівництво споруд цивільного захисту, забезпечення їх доступності для населення громад.
«Безпека мешканців району – пріоритет. Забезпечити належне функціонування укриттів та їх доступність – головне завдання. Повинен бути чіткий контроль і чітке виконання» – наголосив начальник РВА.
 
В ході наради було розглянуто ряд інших важливих питань.