back

Відкривається рух транспорту одним із відремонтованих мостів біля Чернігова

10 квітня 2023

 

Сьогодні. 10 квітня,  з 14:00 відкривається рух для транспортних засобів мостом через річку Десна з Чернігова до столиці (автодорога Київ - Чернігів - Нові Яриловичі). Рух автотранспорту відбуватиметься в обидві сторони без обмеження ваги транспортного засобу.
«Налагодження логістики і пасажирського, і вантажного транспорту стало пріоритетним завданням Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України після деокупації Чернігівщини. Для сполучення Чернігова, північних громад області з Києвом критично важливо було не тільки влаштувати тимчасові переправи, а й капітально відбудувати найважливіші.
Цей міст через Десну є одним із пріоритетних інфраструктурних об’єктів на півночі країни. Моя повага усій команді, яка більш ніж пів року у режимі 24/7 відновлювала міст через Десну. Ефективна співпраця замовника, підрядника та обласної військової адміністрації доводить, що Україна може реалізувати складні проєкти відновлення навіть під час війни. Вже цієї весни Агентство відновлення презентує портфель невідкладних проєктів 2023 року, який ми створили на основі запитів органів місцевого самоврядування. Частина з них буде реалізована саме на Чернігівщині» – коментує Мустафа Найєм, Голова Державного Агентства відновлення та розвитку інфраструктури України.