back

Відбулося навчання щодо ведення військового обліку

22 березня 2023

21 березня відбулося інструктивно-методичне заняття із працівниками органів місцевого самоврядування, представниками підприємств і організацій, відповідальними за ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів на території Городнянської громади.

Заняття проводили відповідальні працівники Чернігівської РВА та працівники Чернігівського РТЦК та СП.

У навчанні взяли участь Тетяна Куриленко – керівник апарату райдержадміністрації та Андрій Богдан – Городнянський міський голова

У ході навчання спільно з учасниками розглянуто практичні питання ведення військового обліку на підприємствах, в установах, організаціях та органах місцевого самоврядування, порядок бронювання військовозобов’язаних.

Увагу присутніх акцентовано на необхідності періодичного звіряння особових карток призовників і військовозобов’язаних із записами у військових квитках, а також звіряння облікових даних з даними РТЦК та СП.

Присутні отримали вичерпну інформацію з питань ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних, організації та проведення мобілізаційної роботи та порядок бронювання військовозобов’язаних, а також мали можливість з’ясувати окремі питання та отримати обґрунтовані відповіді на них.