back

Триває інформаційна кампанія комплектування добровольчих бригад «Гвардії наступу»

01 березня 2023

 

Для посилення українських сил оборони саме у наступальних діях зі звільнення усіх окупованих територій високовмотивованими воїнами держава розпочала національну кампанію з рекрутингу.

Загалом триває запис до 8 бригад з добровольців. Національна гвардія України запрошує у «Буревій», «Червону калину»«Кара-Даг», «Рубіж»«Спартан» та легендарний «Азов». У Державній прикордонній службі України добровольців чекають у бригаді «Сталевий кордон». У Національній поліції України – у штурмовій бригаді «Лють».

У рамках реалізації цього проекту в районі триває інформаційна кампанія.

Чернігівською районною військовою адміністрацією спільно з представниками Національної поліції, Державної прикордонної служби проводиться агітаційна робота серед цільових груп громадян для забезпечення комплектування добровольчих бригад «Гвардії наступу».

Інформаційну компанію на цьому тижні проведено в Киїнській, М.Коцюбинській, Березнянській, Ріпкинській, Гончарівській та Добрянській громадах.

Комплектування цих бригад ґрунтується саме на наборі високомотивованих кадрів. Головний фокус – на особистостях. На людях, які здатні самостійно ухвалювати рішення, мотивованих звільняти українську землю та наших людей.

Усі, хто прагне якомога швидше викинути російських загарбників з української землі, можуть стати частиною нових підрозділів.