back

З нагоди 35-річчя районної ветеранської організації

16 лютого 2023

Сьогодні, 16 лютого 2023 року, відбулося урочисте зібрання Чернігівської районної організації ветеранів України, присвячене 35-й річниці від дня її створення.

В заході взяли участь керівники районної державної адміністрації та районної ради, голови ветеранських організацій територіальних громад, представники установ і організацій району, волонтери.

Голова ветеранської організації Анатолій Скуратович у своєму виступі зупинився на історії створення районної організації ветеранів України, її розбудові і сучасній діяльності.

На адресу ювілярів лунало багато щирих і теплих слів вдячності за активну життєву позицію, патріотичне виховання молоді, підтримку людей старшого покоління у вирішенні їх соціальних та побутових проблем.

Перший заступник голови районної державної адміністрації Денис Буданов відмітив, що районна організація ветеранів у суспільному житті Чернігівського району займає одну із ключових позицій.  Він побажав ветеранам міцного здоров’я, миру та активного довголіття.

За вагомий внесок у розвиток ветеранського руху району, патріотичне виховання молоді та з нагоди 35-річччя утворення ветеранської організації найактивнішим її представникам Денис Буданов та Тетяна Кузнецова-Молодча вручили відзнаки обласної та районної державних адміністрацій і обласної та районних рад.

В ході офіційної частини була підписана угода про співпрацю та спільну діяльність між Чернігівською районною державною адміністрацією, Чернігівською районною радою та Чернігівською районною організацією ветеранів.

Голова ветеранської організації Анатолій Скуратович відзначив грамотами, почесними відзаками та подарунками активних учасників ветеранського руху Чернігівського району.

До привітань долучився начальник Чернігівського районного  територіального центру комплектування та соціальної підтримки – Олександр Сапон.

Ще багато добрих слів почули ветерани від гостей заходу.