back

З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого 2023

Сьогодні, 15 лютого, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав голова районної ветеранської організації Анатолій Скуратович, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олена Лутченко, заступник голови районної ради Василь Леоненко та Михайло-Коцюбинський селищний голова Ніна Ворох відвідали на дому Лідію Каранду - матір загиблого у Афганістані кавалера ордена Червоної зірки Миколи Каранди, висловили їй слова підтримки та вдячності за виховання мужнього сина, вручили подарунок.
На могилі воїна присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх українців, що воювали і загинули в 16-ти країнах світу та тих, хто віддав життя за нашу державу в російсько-українській війні.
В цей же день представники району в селищі Гончарівське привітали воїнів-афганців, відвідали на дому Анатолія Грималюка, вручили йому медаль Української спілки ветеранів Афганістану «За звитягу». Сьогодні бойові традиції воїна-афганця підтримують на фронті з російським агресором два його сина та внучка.