back

Спецтехніка для завантаження/розвантаження зернових рукавів

05 грудня 2022

 

У ДАР розпочато реєстрацію на отримання 105 комплектів спеціальної техніки для завантаження/розвантаження зернових рукавів. Один комплект складається із 1 завантажувача, 1 розвантажувача та 1 бункера-перевантажувача, та надаватиметься у розрахунку для завантаження щонайменше 292 зернових рукавів.

Реєстрація відбуватиметься у два етапи:

Перший етап триватиме до 7 грудня 2022 року, із назвою програми у ДАР “Отримання від ФАО техніки для завантаження рукавів для зберігання зерна”.

Другий етап триватиме з 4 по 11 грудня 2022 року, із назвою програми у ДАР “Вибір отримувача техніки – надавача послуг із завантаження рукавів для зберігання зерна, отриманих від ФАО”.

У межах цього етапу отримувачі зернових рукавів можуть подати заявку на послуги із заповнення отриманих рукавів та обрати зі списку компанію-оператора, що, на їх думку, повинна отримати техніку, а також зазначити кількість рукавів для завантаження обраним оператором.

Крім того, Міністерство аграрної політики та продовольства України проводить опитування суб’єктів господарювання, зареєстрованих у Державному аграрного реєстрі, щодо оцінки фактичної потреби аграріїв у аварійному живленні електроенергією виробничих об’єктів. Опитування триватиме до 7 грудня 2022 року.

 

За інформацією відділу економіки, агропромислового розвитку та захисту довкілля райдержадміністрації