back

Андрій Кужель привітав жителів Городні з Днем міста

24 вересня 2022

 

Вчора, 23 вересня, начальник Чернігівської районної військової адміністрації Андрій Кужель взяв участь у заходах з нагоди Дня міста Городня.

Разом з заступницею голови Чернігівської обласної ради Ніною Лемеш, головою Чернігівської районної ради Тетяною Кузнецовою-Молодчою, представниками міської влади, поліції та військовими командирами Андрій Кужель поклав квіти до меморіалу Скорботної Матері, пам’ятних знаків загиблим у війні з нинішньою російською агресією та воїнам-афганцям.

Участь у покладанні квітів брав єдиний із живих у місті учасник бойових дій Другої світової 96-річний Микола Мельник.

Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять мужніх городнянців, які віддали своє життя заради майбутнього

У коротких промовах гості дякували мешканцям міста за мужність і стійкість, виявлені під час перебування в ворожому оточенні, про те, що фото і відео з Городні, де її жителі крокували під українськими прапорами під носом у рашистів, піднімали бойовий дух жителям Чернігівщини, давали віру і надію.

Присутні на святі керівники області і району вручили грамоти та подяки людям, які робили щоденний мужній подвиг, забезпечуючи життєдіяльність громади, допомагали наближати день звільнення від рашистської навали.

Андрій Кужель, привітавши жителів Городні з Днем міста, відзначив в особі директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг міської ради» Наталії Семенової соціальних працівників, які щодня виходили на свою непросту роботу, опікуючись старенькими та самотніми людьми в період ворожої навали.