back

Привітали із 100-річним ювілеєм

16 вересня 2022

 

 Вчора, 15 вересня, в рамках акції «Як живеш, ветеране?» керівник апарату Чернігівської районної державної адміністрації Тетяна Куриленко та голова Чернігівської обласної організації ветеранів України Анатолій Скуратович відвідали Сахнівський старостинський округ Березнянської громади.

Тетяна Куриленко і Анатолій Скуратович спільно з керівництвом селищної ради привітали ветерана Другої світової війни Івана Царенко з 100-річним ювілеєм. До привітань приєднався начальник Чернігівського районного центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Олександр Сапон, який вручив ветерану погони головного сержанта Збройних сил України.

В селі Сахнівка відвідали ветеранів, яким 90 і більше років, вручили продуктові набори, обговорили питання, які потребують вирішення.

В кінці робочої поїздки проведений особистий прийом жителів с.Сахнівка, в якому взяли участь з наданням консультативної допомоги начальник управлення соціального захисту населення районної державної адміністрації Олена Лутченко, начальник відділу обслуговування громадян Управління обслуговування громадян ГУ ПФУ в області Вікторія Яцеленко, директор Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Бобруйко.

На прийомі жителів села цікавили питання надання пільг для вчилелів-пенсіонерів. визначення стажу роботи для нарахування пенсії, наявність пільг для ветеранів праці.