back

Як живеш, ветеране?

07 вересня 2022

 Вчора, 06 вересня, в рамках акції «Як живеш, ветеране?» перший заступник голови Чернігівської районної військової адміністрації Денис Буданов та голова Чернігівської обласної організації ветеранів України Анатолій Скуратович відвідали Добрянську територіальну громаду.

 Денис Буданов і Анатолій Скуратович спільно з керівництвом селищної ради та військовими привітали ветерана Другої світової війни Олександра Єкименка з 100-річним ювілеєм. Олександр Єкименко пройшов війну санінструктором в складі артилерійського полку Першого Прибалтійського фронту, має бойові нагороди за героїзм проявлений в боях з нацистами. Анатолій Скуратович вручив ветерану знак та посвідчення «Почесного ветерана України».

 В селищі Добрянка та селі Вербівка Денис Буданов та Анатолій Скуратович провели зустрічі з ветеранами на дому, вручили сім'ям ветеранів продуктові набори, обговорили питання, які хвилюють ветеранів та жителів громади. Участь у зустрічах з наданням консультативної допомоги взяли начальник управлення соціального захисту населення районної державної адміністрації Олена Лутченко, начальник відділу обслуговування громадян Управлення обслуговування громадян ГУ ПФУ в області Вікторія Яцеленко, директор Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Бобруйко.