back

З Днем Знань!

31 серпня 2022

 

Шановні педагоги, учні, батьки!

  Сьогодні у освітніх закладах України розпочинається новий навчальний рік.

1 вересня завжди хвилюючий день, адже саме з нього починається цікавий і нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

 На жаль, в 2022 році це світле і радісне свято проходить у воєнний час. Але навіть під час війни діти продовжують вчитися.

Освітній процес у закладах освіти в цьому навчальному році буде організовано за очною, дистанційною та змішаними формами залежно від безпекової ситуації та можливостей фонду захисних споруд у навчальних закладах.

Дорогі учні! Перед вами відкриваються тисячі доріг у Країну Знань і вічних істин Справедливості та Добра. Нехай збудуться всі ваші мрії та сподівання ваших батьків, які бажають бачити своїх дітей сумлінними, розумними, вихованими й освіченими.

Шановні освітяни! Вам довірено найбільше багатство нашої країни - діти. Ви виховали багато поколінь свідомих українців і щиро ділитеся своїми знаннями, любов'ю та теплом з молодою генерацією. Дякую вам за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння. Щастя вам, міцного здоров'я, натхненної праці та творчих успіхів!


 

Начальник Чернігівської районної

військової адміністрації Андрій КУЖЕЛЬ