back

Андрій КУЖЕЛЬ провів зустріч з волонтерами

15 липня 2022

 

Сьогодні, 15 липня, начальник районної військової адміністрації Андрій Кужель провів зустріч з волонтерами, які об’єдналися задля доброї справи - надання допомоги громадянам та бійцям, котрі виборюють свободу і незалежність України.

З початку воєнних дій, з 24 лютого 2022 року, відважні та нескорені волонтери постачали бронежилети, військову амуніцію, медичне обладнання та ліки, у тому числі придбані і власним коштом. Волонтерську допомогу отримували військові частини, які захищали Чернігівщину від російської агресії.

 Щодня здійснювалась доставка продуктових наборів, засобів гігієни, першочергових лікарських засобів, питної води жителям області. Зокрема, сім’ям з дітьми, маломобільним категоріям громадян, людям похилого віку.

Андрій Кужель щиро подякував волонтерам за їх діяльність та висловив сподівання на подальшу співпрацю. Учасники зустрічі домовилися спільно реагувати на виклики сьогодення через воєнну агресію росії проти України.

В кінці зустрічі голова районної військової адміністрації виконав приємну місію, за активну благодійну та соціально-гуманітарну діяльність вручив волонтерам подяки Чернігівської обласної державної адміністрації.