back

Відділення Національної служби посередництва і примирення в Чернігівській області звертає увагу!

21 червня 2022

 

 

Запровадження в Україні режиму воєнного стану вплинуло на функції та завдання відділення НСПП в Чернігівській області (Відділення).

Працівники Відділення здійснюють свої повноваження в межах компетенції з врахуванням вимог діючого чинного законодавства, наказів й розпоряджень голови Національної служби посередництва і примирення (НСПП).

Пріоритетні напрямки діяльності спрямовані на запобігання виникненню розбіжностей стану соціально-трудових відносин та забезпечення своєчасного приведення у правове русло стихійних проявів протестної поведінки найманих працівників.

У разі виникнення передумов соціальної напруги у трудових колективах підприємств, установ, організацій області (незалежно від форм власності і організаційно-правових форм господарювання) з питань невиконання вимог законодавства про працю, виконання колективного договору, угоди або окремих їх положень, за сприянням у вирішенні проблемних питань, що виникають між працівниками і роботодавцями до Відділення мають право звертатися, як сторони конфлікту, так і місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, об’єднання профспілок і роботодавців, заінтересовані у стабілізації стану соціально-трудових відносин на відповідній території.

Спеціалістами Відділення буде надана кваліфікована правова допомога з метою вирішення кожної конкретної конфліктної ситуації.

Зразок офіційного звернення

 

Пропонуємо звертатися за адресою:

14000, м. Чернігів, вул. П’ятницька, 39, кімн. 909

Електронна пошта: dspp_chernigiv@ukr.net

Web-сторінка на офіційному сайті Чернігівської облдержадміністрації:

www.cg.gov.ua (рубрика «Соціальна сфера»)