back

Про виплату у 2022 році грошової допомоги

21 червня 2022

 

7 травня 2022 року набрала чинності Постанова КМУ № 540 “Деякі питання виплати у 2022 році разової грошової допомоги, передбаченої Законами України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” і “Про жертви нацистських переслідувань”

Згідно цієї Постанови виплата грошової допомоги особам, які не є військовослужбовцями, поліцейськими, особами начальницького та рядового складу — здійснюється на поточні рахунки таких осіб в уповноважених банках.

Згідно Закону України від 24 лютого 2022 року №64/2022 “Про введення воєнного стану в Україні” військовозобов'язані були мобілізовані як за місцем перебування на військовому обліку, так і за місцем фактичного проживання.

Інформація про таких військовозобов'язаних в Чернігівському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки відсутня.

Для уникнення подвійної виплати зазначеної допомоги прошу учасників бойових дій, які не є військовослужбовцями, поліцейськими, особами начальницького та рядового складу особисто звернутись до Чернігівського РТЦК та СП за адресою: м.Чернігів, проспект Перемоги, 141 для уточнення зазначеної вище інформації в термін до 1 вересня 2022 року.

У разі нез'явлення виплата допомоги проводитись не буде.

За повідомленнм Чернігівського РТЦК та СП