back

Планується видання завершального тому «Книги Пам`яті»

19 лютого 2013

Найближчим часом Пошукове агентство по створенню науково-документальних серіалів «Книга Пам’яті» та «Реабілітовані історією» завершує роботу над створенням останнього додаткового тому «Книга Пам’яті. Чернігівська область». Майбутній том буде наслідком довгострокової кропіткої роботи колективу Пошукового агентства.

Протягом певного часу, а саме з моменту опублікування останнього 9 тому «Книги Пам’яті. Чернігівська область» у 2002 році, в поточному архіві нашого агентства накопичилось чимало додаткових відомостей про наших загиблих земляків, імена яких або не увійшли до надрукованих томів, або були надруковані з помилками чи неповними даними. Уточнену інформацію ми отримали з різних джерел — від родичів загиблих, пошуковців, які працюють як у державних архівних установах, так і проводять військово-археологічні дослідження тощо.

Останній додатковий том «Книги Пам’яті. Чернігівська область» колектив Пошукового агентства присвячує світлій пам’яті Володимира Денисовича Драгунова, який започаткував в нашій області пошукову роботу та протягом довгого часу очолював робочу групу по виданню в нашій області «Книги Пам’яті», відомого на теренах всього колишнього Радянського Союзу пошуковця.

Ще раз звертаємось до всіх небайдужих, хто має у своєму розпорядженні будь-яку інформацію про загиблих у роки Великої Вітчизняної війни воїнів, призваних з території Чернігівської області, що ще не була опублікована. Дуже просимо повідомити нам за адресою: м. Чернігів, вул. Гетьмана Полуботка, 68, кімн. 303, тел. 675-169, або на електронну адресу ([email protected]). Особливо цінно буде отримати листи, цікаві фото, щоденники тощо.

Інформацію необхідно надавати за наступною схемою російською мовою:

Фамилия_______________________

Имя ___________________________

Отчество _______________________

Год рождения ___________________

Воинское звание ________________

Наименование части _____________

Дата смерти и место похорон ______

Сведения о родственниках и призыве ___

Дуже дякуємо за допомогу і співпрацю.


Колектив Пошукового агентства