back

З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

14 лютого 2022

 

  Сьогодні, 14 лютого, напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, в обласній державній адміністрації із ветеранами-афганцями зустрілися заступник голови ОДА Дмитро Синенко та голова облради Олена Дмитренко.

— Незмінною залишається наша глибока повага до людей, які чесно та відповідально виконали свій військовий обов’язок, не зрадили військовій присязі. На жаль, віднедавна ви втратили свій статус наймолодших ветеранів – учасників бойових дій. Тепер і ваші сини змушені брати зброю до рук та захищати незалежність України. Але саме ваш бойовий досвід, витримка і військове братерство зараз допомагає вижити багатьом українським патріотам,  — звернувся до воїнів-афганців Дмитро Синенко та побажав не втрачати бойового настрою, душевної рівноваги та оптимізму.


 

   За особистий внесок у розвиток ветеранського руху, мужність і самовідданість, виявлені під час виконання військового обов’язку, патріотичне виховання молоді  та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав заступник голови ОДА вручив Почесну грамоту обласної державної адміністрації УСИКУ Анатолію Сергійовичу - члену Чернігівського обласного відділення Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), начальнику служби у справах дітей Чернігівської районної державної адміністрації.