back

Круглий стіл щодо захисту ветеранів війни

14 лютого 2022

 

  Сьогодні, 14 лютого, напередодні дня вшанування тих, хто мужньо і самовіддано виконував свій бойовий обов’язок на території інших держав, в райдержадміністрації відбулося засідання “круглого столу”, в якому взяли участь голова районної державної адміністрації Олександр Селівон та голова районної ради Тетяна Кузнецова-Молодчая, учасники бойових дій в Афганістані та на території інших держав.

  Вів засідання голова Чернігівської районної організації ветеранів Анатолій Скуратович.

  Перед початком відбулось вручення знайденого пошуковцями бойового ордена сину померлого ветерана Другої світової війни. Перед присутніми виступив керівник пошукового загону Василь Журахов.

  Після чого голова райдержадміністрації Олександр Селівон та голова районної ради Тетяна Кузнецова-Молодчая за активну життєву позицію, вагомий внесок в героїко-патріотичне виховання та з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав вручили грамоти та подяки.

 

  Присутні обговорили питання щодо соціального захисту ветеранів, перерахунку пенсій для даної категорії пенсіонерів, медичного обслуговування, зокрема збереження лікувальних закладів для ветеранів війни, забезпечення прав на безкоштовний проїзд у громадському транспорті, отримання е-посвідчення ветерана війни, тощо.