back

Всеукраїнський благодійний фонд "Серце до серця" проводить акцію "Почуй світ!"

09 лютого 2022

 

В Україні 16 років тому був створений Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця», засновники якого (молоді люди) поставили перед собою мету – порятунок життя і здоров’я дітей та повернення довіри громадськості до благодійних організацій шляхом провадження діяльності за принципами прозорості, простоти, всестороннього контролю і публічного звітування.

 

Фонд «Серце до Серця» є стабільною платформою для єднання небайдужих українців, які прагнуть поліпшити країну власними силами. Офіційний сайт фонду - https://sercedoserca.com.ua/

 

Акції, що полягають у суспільному зборі коштів для закупівлі медичного обладнання, проводяться щорічно, з тією різницею, що кожного року з галузей дитячої медицини вибирається нова тема. 

 

Для більшої прозорості та розвитку довіри, кошти, котрі збирають в скриньки волонтери, підраховують банківські працівники і одразу переводять їх на рахунок Фонду (для цього у день Акції в містах – обласних центрах для волонтерів відчинені відділення цього банку). Загальна сума зібраних коштів широко висвітлюється у ЗМІ та доступна на сайті Фонду.

 

Перелік усього обладнання та адреси дитячих лікувальних закладів, в яких знаходиться обладнання, є доступними широкому загалу на сайті Фонду та у ЗМІ. А в самих лікарнях громадяни легко можуть ідентифікувати обладнання, закуплене Фондом за яскравими наклейками – логотипами, і, відповідно, вимагати безкоштовного обслуговування для своїх дітей.

 

Протягом 2006-2021  років за підтримки громадських організацій, органів студентського та учнівського самоврядувань, навчальних закладів, органів державної влади та місцевого самоврядування, засобів масової інформації, бізнес-структур було зібрано 46 024 97910 грн., за які придбано медичне обладнання та передано в безкоштовне користування в територіальні медичні об’єднання кожної області України.

 

Цього року фонд «Серце до серця» організовує 17-у Всеукраїнську благодійну акцію «Серце до серця» під гаслом «Почуй світ!», яка триватиме з 1 квітня по 1 червня 2022 року. Акція проходитиме в адаптивному режимі до змін стану захворюваності в територіальних об’єднаннях та з урахуванням карантинних обмежень, пов’язаних із коронавірусною інфекцією.

 

Кошти збиратимуться з метою придбання діагностичного медичного обладнання для дітей із вадами слуху у дитячі лікарні країни.

 

Програма організації та проведення 17 Всеукраїнської акції «Серце до Серця» - «Почуй світ!»