back

Оздоровлення дітей влітку 2013 року

15 лютого 2013

Із настанням літа в багатьох батьків додається ще одна турбота де і як оздоровити дітей. Адже, сьогодні діти часто і довго хворіють.

Діти – це наше майбутнє, яке має бути активним і здоровим. Тому, головне, щоб саме в літній період батьки змогли дати дітям можливість побувати в дитячих оздоровчих таборах, де вони поправлять своє здоров”я, змужніють, зможуть знайти багато друзів.

Застраховані особи, які працюють на підприємствах, установах та організаціх мають право на оздоровлення своїх дітей, за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, незважаючи, якщо дитина відвідувала пришкільний табір.

Оздоровлення дітей віком від 6 до18 років у оздоровчих дитячих закладах проводиться у відповідності до Закону України “Про загальнообов”язкове державне соціальне страхування у зв”язку з тимчасовою втратою працездатності” та Порядку часткового фінансування оздоровлення дітей у дитячих оздоровчих закладах за рахунок коштів Фонду.

До переліку дитячих оздоровчих закладів України увійшли заклади Чернігівщини – це “Остреч" і "Казковий" (м.Мена), "Десна" (с.Ладинка, Ченігівського району), "Деснянка" (с.Салтикова Дівиця Куликівського району), "Юний Хімік" (смт.Седнів), "Електронік" (с.Снов'янка), «Відкриті двері» (м. Чернігів (Подусівка)), “Сузір”я” с. Вишеньки, які кожного року користуються популярністю серед дітей.

Для тих, хто бажає оздоровитись на морі пропонуємо оздоровчий комплекс «Очаків», а для тих хто хоче побувати в карпатах - дитячий заклад «Трембіта».

За отриманням інформації звертатись до Чернігівської міжрайонної виконавчої дирекції за телефонами: 3-27-79, 671-089.


За інформацією Чернігівської міжрайонної виконавчої дирекції ФСС з ТВП