back

Відбулися збори представників Терехівської територіальної громади

14 лютого 2013

11 лютого 2013 року відбулися збори представників Терехівської територіальної громади.

На зборах громадян були присутні заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол, депутат районної ради Володимир Мандрико, директор Чернігівських РЕМ Олександр Короп, представники районних відділів УМВС та ТУ МНС.

Учасниками зборів було заслухано звіт сільського голови та питання, які були визначені порядком денним засідання, та обговорені з представниками територіальної громади. По всіх цих питаннях прийняті відповідні рішення.

Представниками територіальної громади в ході зборів були порушені питання своєчасного та якісного прибирання вулиць населених пунктів територіальної громади від снігу, благоустрою с. Стаси, відновлення якісного електропостачання по вул. Механізаторів с.Терехівка, підвищення суми добровільного самооподаткування, питання ремонту доріг та очистки їх узбіч від старих насаджень, отримання якісної продукції за використання зданих в аренду земельних паїв.

Заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол поінформував учасників зборів про підсумки соціально – економічного розвитку району за 2012 рік та основні завдання на 2013 рік.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації