back

Проведено чергове засідання координаційного комітету Форуму місцевого розвитку Чернігівського району щодо сприяння реалізації проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»

14 лютого 2013

13 лютого ц.р. відбулося засідання координаційного комітету на чолі з в. о. голови Чернігівської райдержадміністрації Миколою Ганжею, головою райради Михайлом Литвином за участі заступників голів райдержадміністрації, районної ради, координатора проекту ЄС/ПРООН по Чернігівській області Владислава Сили, керівників бюджетних установ та голів сільських та селищних рад – активних і потенційних учасників реалізації проекту ЄС/ПРООН. До речі, як зазначив координатор проекту ЄС/ПРООН, із шести районів, обраних для участі в проекті, Чернігівський виявився найактивнішим та найбільш підготовленим.

На заході йшлося про хід виконання проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» та участь територіальних громад у наступному етапі – «Енергоефективні технології та відновлювані джерела енергії».

У результаті обговорення вирішено найближчим часом розглянути пропозиції від громад, запросити експертів, які нададуть об’єктивну й професійну оцінку запропонованим ідеям, і провести навчання, аби обрані мікропроекти були ефективно реалізовані.


За інформацією управління економіки райдержадміністрації. Фото Редакція районної газети «Наш край»