back

Новий сервіс від податкової – можливість подання декларації про доходи, отримані у 2012 році, через інтернет

13 лютого 2013

З 1 січня 2013 року подання декларації в електронній формі можливе у режимі реального часу (on-line) через електронний сервіс „Електронний кабінет платника податків”. Користування новим електронним сервісом значно спрощує процес декларування доходів громадян.

Безкоштовно отримуйте електронний цифровий підпис та подавайте податкову декларацію засобами електронної пошти через Інформаційний портал органів ДПС України.

Для роботи в електронному кабінеті платника податків, необхідно отримати електронний цифровий підпис, який безкоштовно видається Акредитованим центром сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту державної податкової служби.

З сайта Акредитованого центру сертифікації ключів завантажується відповідне програмне забезпечення – „Програмний комплекс користувача ЦСК”. За допомогою інструкції користувача швидко встановлюється програмне забезпечення на персональному комп’ютері.

Платник податків відкриває в Інтернеті веб-сторінку „Електронний кабінет платника податків”, авторизується за допомогою особистого електронного ключа та розпочинає роботу в електронному кабінеті.

Декларування в електронній формі – це швидко, зручно, надійно! Економте власний час та виконуйте свій обов’язок перед державою.


За інформацією Чернігівської МДПІ