back

Відбулися збори громадян Петрушинської територіальної громади

08 лютого 2013

06 лютого відбулися загальні збори представників Петрушинської територіальної громади.

На зборах громадян були присутні заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол, директор територіального центру соціального обслуговування Раїса Пригара, депутат районної ради Олександр Місюра, представники районних відділів УМВС та ГУ МНС.

Відповідно до порядку денного були заслухані звіти сільського голови та дільничного інспектора про роботу за 2012 рік. Були прийняті рішення встановлення збору та використання коштів на благоустрій та встановлення сум оподаткування на 2013 рік за утримання в особистому господарстві громадян коней, затвердження на території сільської ради плати за випасання корів приватного сектору, утримання кладовища та інші.

Під час зборів громадянами територіальної громади були підняті питання ремонту доріг у населеному пункті, благоустрою, відновлення вуличного освітлення та покращення автобусного сполучення.

У своєму виступі заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол розповів про стан соціально-економічного розвитку в районі, зазначивши проблеми та можливі шляхи їх вирішення.

Представник РВ ГУ МНС надав присутнім інформацію про пожежну ситуацію в районі, зупинився на правилах поводження громадян при пічному опалюванні будинків, про недопустимість спалювання сухої трави та спалювання сміття поблизу житла та господарських будівель.

Представники громади взяли активну участь в обговоренні піднятих питань.

По всіх питаннях порядку денного загальних зборів громадян прийняті відповідні рішення.

За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації.