back

Урочисто зустріли із зони ООС військовослужбовців 1 окремої танкової бригади

08 жовтня 2021

 

    Сьогодні, 08 жовтня, у селищі Гончарівське урочисто зустріли особовий склад 1 окремої Сіверської танкової бригади, який повернувся з району виконання бойових завдань у зоні проведення ООС на території Донецької та Луганської областей. Разом із громадою, побратимами, рідними та близькими привітати військовослужбовців прибули керівний склад оперативного командування «Північ» та керівництво області і району.

     Розпочалися урочистості біля Алеї Слави, де присутні згадали тих, хто загинув під час виконання своїх військових обов'язків, вшанували їх пам'ять хвилиною мовчання та поклали квіти до Меморіалу слави. За час проведення ООС на сході нашої держави 1 окрема танкова бригада втратила  42-х своїх воїнів-танкістів.

    Урочисті заходи продовжилися на стройовому плацу військової частини, а в будинку культури відбулось вручення нагород особовому складу 1 окремої танкової бригади та концертна програма від колективу військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України.

    Зі словами вдячності до військовослужбовців звернулися керівний склад військ оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України, голова облдержадміністрації В’ячеслав ЧАУС, голова Чернігівської обласної ради Олена ДМИТРЕНКО, голова райдержадміністрації Василь ТРОЙНА, голова Чернігівської районної ради Микола СИЛЕНКО, заступник директора групи підприємства «ВИМАЛ» Сергій ЛАЗАРЬ, голова Гончарівської селищної ради Віталій РУДНИК.

    За виконання бойового завдання на сході України танкісти Чернігівщині відзначені державними нагородами та відзнаками місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За інформацією відділу мобілізаційної

та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації