back

Обрано голову Громадської ради при Чернігівській РДА

07 жовтня 2021

 

   Учора, 6 жовтня, за участю голови райдержадміністрації Василя Тройни відбулося перше засідання Громадської ради при Чернігівській райдержадміністрації.

    Очільник району привітав новообраний склад Громадської ради з початком роботи, побажав плідної праці та зазначив, що райдержадміністрація завжди відкрита для співпраці з громадськістю та налаштована на конструктивний діалог. Він висловив впевненість у тому, що разом буде зроблено чимало корисного для Чернігівського району, адже тільки завдяки спільним зусиллям можна досягти позитивних результатів у вирішенні важливих питань.

  Нагадаємо, що 20 серпня 2021 року відбулись установчі збори з формування нового складу Громадської ради при райдержадміністрації відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від № 996 від 3 листопада 2010 року.

     У члени Громадської ради було обрано 14 осіб –  представників різних громадських організацій, спілок тощо.

    08 вересня 2021 року головою райдержадміністрації підписано розпорядження №  257, яким затверджено склад Громадської ради при райдержадміністрації.

     Головою Громадської ради 13 голосами   обрано Наталію Проскуріну, голову громадської організації «Чернігівська Дія».

    Присутні також затвердили Регламент роботи Громадської ради, бланк, визначилися з кількістю на назвами комітетів, обрали президію та секретаря.

    Наступне засідання орієнтовно призначили на 27 жовтня. До цього часу члени Громадської ради формуватимуть комітети та напрацьовуватимуть план роботи консультативно-дорадчого органу.

 

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та цифрового розвитку райдержадміністрації