back

Керівництво району зустрілося з Представником Проекту ЄС/ПРООН

01 лютого 2013

31 січня ц.р. у малій залі райдержадміністрації відбулася зустріч заступників голови райдержадміністрації Анатолія Кругола, Андрія Горбаня та Лідії Гаєвської, заступника голови районної ради Миколи Кудрика, начальника управління економіки райдержадміністрації Андрія Васильця, працівників управління економіки райдержадміністрації з Представником Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» міжнародним менеджером проекту Джейсінгом Сахом та спеціалістом з моніторингу Оленою Трощинською щодо співпраці в рамках даного проекту.

Під час обговорення учасники зустрічі мали змогу ознайомитися з потенціалом Чернігівського району, обговорити стан та перспективи подальшої співпраці. Крім того, в рамках даного візиту було оглянуто районний ресурсний центр, який взяв участь та переміг у конкурсі кращих районних ресурсних центрів громад.

На завершення відвідування Чернігівського району учасники зібрання побували в дитячому садку с.Рівнопілля, капітальний ремонт якого здійснювався в рамках проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».


За інформацією управління економіки райдержадміністрації