back

Відбулися збори Іванівської територіальної громади

31 січня 2013

30 січня ц.р. відбулися збори Іванівської територіальної громади у с.Іванівка.

У заході взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Микола Ганжа, заступник голови районної ради Микола Кудрик, депутати районної ради Ольга Лазаренко та Михайло Артюх, в.о. начальника управління Держкомзему у Чернігівському районі Ігор Суботський, начальник районної служби цивільного захисту в Чернігівському районі В'ячеслав Вернідуб, директор Чернігівських РЕМ, дільничний інспектор міліції, представники територіальної громади. На зборах також був присутній Народний депутат України Владислав Атрошенко.

Учасниками заходу заслухані всі питання, які були визначені порядком денним засідання, та по всім питанням прийняті рішення. Зокрема, прийніто рішення про продовження функціонування "Об'єднаної добровільної дружини".

Представниками територіальної громади в ході зустрічі були підняті питання будівництва дитячого садка, ремонту та обладнання спортзалу для дітей при будинку культури у с.Ягідне, можливість оновлення бібліотечного фонду та придбання комп’ютера у бібліотеку, питання додаткового автобусного рейсу у вечірній час та земельні питання.

В свою чергу, Владислав Атрошенко запропонував сільському голові розробити класифікацію проблем територіальної громади для чіткого розуміння, які проблеми можна вирішити власними силами, а в яких потрібна участь керівництва району та Народного депутата України.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації. Фото Редакція районної газети "Наш край"