back

Відбулася нарада щодо забезпечення життєдіяльності району

26 липня 2021

 

   Сьогодні, 26 серпня 2021 року, перший заступник голови райдержадміністрації Лариса Юрченко провела нараду за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району, правоохоронних органів щодо розв’язання соціально-економічних проблем району. Керівники підрозділів доповіли про стан справ у підвідомчих галузях і сферах діяльності. 

    Ігор Довгопол – начальник Чернігівського районного управління ГУ ДСНС України в Чернігівській області, звернув увагу присутніх на ситуації, що склалася на водних об’єктах — часті випадки загибелі людей, а також на високий рівень пожежної небезпеки. Така ситуація створює передумови для збільшення кількості загорянь у лісах та на відкритих територіях. За статистикою, основними причинами виникнення пожеж на відкритих територіях є людська діяльність. 

    Стосовно медичної галузі: вакцинація відбувається за планом, але ситуація з COVID-19 усе ж викликає занепокоєння, ситуація не піддається прогнозуванню. На даний час планується відкриття пункту вакцинації в М.Коцюбинському будинку культури. Також було наголошено на необхідності проведення профілактики інших інфекційних захворювань.

   Керівник апарату РДА Тетяна Куриленко звернула увагу присутніх на ведення військового обліку в установ та організаціях району згідно з чинним законодавством та відзначення кращих працівників грамотами та подяками з нагоди 30-ї річниці Незалежності України.

   У ході наради обговорені інші питання забезпечення життєдіяльності району.