back

Підбір кадрів на ярмарку вакансій з ПАТ «Чернігівський молокозавод»

30 січня 2013

Одним із основних джерел пошуку роботи вважається відвідування роботодавця безпосередньо на підприємстві, або спілкування з роботодавцем в приміщенні центру зайнятості під час проведення ярмарків, міні-ярмарків.

Ярмарки вакансій – це спеціалізовані заходи, де роботодавці та незайняті особи мають можливість зустрітися один з одним. Роботодавці презентують свої компанії, наявні вакансії, програми стажувань. Відвідувачі мають можливість вручити своє резюме, дізнатися про вимоги до кандидатів, соціальний захист працюючих на підприємстві, домовитися про проведення співбесіди з керівником.

До центру зайнятості звернувся ПАТ «Чернігівський молокозавод» з проханням підібрати кадри для роботи на підприємстві, проведення навчання претендентів на вакансії безпосередньо на підприємстві.

29 січня ц.р. в приміщенні Чернігівського районного центру зайнятості відбулась ярмарка вакансій. Захід розпочала заступник директора Алла Шеїн. Вона дала коротку інформацію про роботодавця та вакансії водія, комірника, слюсаря-ремонтника, оператора пакувальних автоматів та інші, які були надані підприємством-замовником.

Начальник відділу кадрів ПАТ «Чернігівський молокозавод» Людмила Єпіфанова багатогранно і з повагою до свого підприємства розповіла про умови праці в кожному окремому цеху, вимоги до дотримання виробничої дисципліни, про матеріальні заохочення робітників, соціальний пакет та можливість оздоровлення за рахунок підприємства. На зустріч були запрошені безробітні, що проживають в місті або ближніх до обласного центру селах.

В заході взяли участь 22 безробітні. Детально ознайомившись з інформацією про ПАТ «Чернігівський молокозавод», вони були запрошені відвідати підприємство і остаточно вирішити питання навчання на підприємстві.


За інформацією районного центру зайнятості