back

Очільниця області відвідала Городнянську громаду

15 липня 2021

 

    Учора, 14 липня, голова Чернігівської облдержадміністрації Анна Коваленко у рамках робочої поїздки взяла участь у засіданні сесії Городнянської міської ради. Очільницю області супроводжував голова Чернігівської райдержадміністрації Василь Тройна.

    - Успіх розвитку громади залежить від консолідації наших спільних зусиль, від взаємодії та згуртованості, - зазначила Анна Коваленко.

   Гості також відвідали Хоробицьку амбулаторію, яка зводилась в рамках президентської програми «Велике будівництво» за співфінансування громади та оцінили ступінь готовності об’єкта. Наразі відсоток виконання будівельних робіт становить 75%. Для амбулаторії вже придбали базове медичне обладнання, за рахунок субвенції – автомобіль, на якому сімейні лікарі їздять до пацієнтів у віддалених населених пунктах.

    У Городнянському ліцеї № 2 Анна Коваленко проінспектувала хід виконання робіт: капітального ремонту харчоблоку та актової зали. Також там заплановано заміна внутрішніх мереж вентиляції, водопостачання та каналізації. Очільниця області запевнила, що хід виконання робіт на об’єктах тримає під особистим контролем.