back

В райдержадміністрації привітали держслужбовців зі святом

23 червня 2021

 

   23 червня Україна шанує тих, хто обрав своєю долею служіння народові та державі! Сьогодні своє професійне свято святкують державні службовці.

 

    У Чернігівській райдержадміністрації з цієї нагоди відбулися урочисті збори. Голова райдержадміністрації Василь Тройна, заступник голови Віталій Шаповалов та керівник апарату Тетяна Куриленко привітали колектив райдержадміністрації зі святом. Кращі представники професії були відзначені подяками від обласної державної адміністрації та райдержадміністрації.

 

   За багаторічну сумлінну працю, відданість справі та з нагоди Дня державної служби Подяку голови Чернігівської обласної державної адміністрації оголошено Гайовій Олені Михайлівні – начальнику відділу фінансово-господарського забезпечення-головному бухгалтеру апарату РДА.

 

   За сумлінну працю, активну життєву позицію та з нагоди Дня державної служби подякою голови Чернігівської райдержадміністрації відзначено працівників окремих структурних підрозділів райдержадміністрації: Бондаренко Ірину Іванівну, Силу Тетяну Михайлівну, Александрова Дениса Федоровича, Грязнєва Сергія Ігоровича, Крищенка Ігора Петровича, Хочина Миколу Миколайовича.

 

   Державні службовці – це фахівці, на яких покладена основна відповідальність за стан справ у розбудові нашої країни, за втілення у життя найголовніших функцій держави. Мати статус служителя держави – почесно.

 

     Наснаги, терпіння й нових професійних горизонтів!