back

Шановні державні службовці, колеги!

22 червня 2021

 

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем державної служби!

 

   Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє широкими повноваженнями. Це нелегка праця, яка потребує бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі.

   Люди, які обирають державну службу, заслуговують на глибоку повагу, адже на їхніх плечах нелегка ноша відповідальності за добробут та майбутнє нашого народу. Довіра до влади починається з державного службовця, який відіграє роль посередника між нею і народом. Саме тому суспільство чекає від них компетентності, ініціативи й творчого ставлення до справи.

   Хотілося б сказати найщиріші слова подяки всім державним службовцям, які з повною віддачею працюють на користь району. Нехай дії ваші будуть мудрими, а ваші добрі справи сприяють соціально-економічному та культурному розвитку Чернігівщини.

     Щиро бажаю вам подальших творчих і професійних успіхів, витримки і терпіння, таких необхідних у нашій роботі. Нехай кожен день вашого життя буде щасливий і радісний, сповнений родинного тепла та затишку, а щоденна робота викликає повагу та довіру громадян. Здоров’я вам, успіхів, миру та добра.

 

З повагою,

голова Чернігівської райдержадміністрації  Василь ТРОЙНА