back

У Товстолісі відбулось перепоховання останків невідомих воїнів

22 червня 2021

 

   Сьогодні, 22 червня, у День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, голова Чернігівської райдержадміністрації Василь Тройна взяв участь у церемонії перепоховання останків воїнів, що загинули в роки Другої Світової війни, яка відбулася на території Киселівської територіальної громади у с. Товстоліс. Участь в заході також взяли заступник голови районної ради Василь Леоненко, голова Чернігівської обласної організації ветеранів України Анатолій Скуратович. Вшанувати пам’ять полеглих прийшли жителі громади, працівники сільської ради.

   Щороку члени пошукової групи знаходять все нові і нові непоховані останки солдат. Цього разу перезахоронено рештки восьми бійців, які боронили нашу землю від нацистських загарбників. Хвилиною мовчання вшановано пам`ять загиблих захисників Батьківщини. Під звуки салюту домовину з останками воїнів було віддано землі. Присутні поклали на могилу та до меморіалу вінки та квіти.

    Нехай ніщо не потурбує вічний спокій полеглих героїв. А з пам`яті людської ніколи не зітреться подвиг воїнів, які ціною свого життя відстояли мир на землі!

 

 За повідомленням відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та цифрового розвитку апарату райдержадміністрації