back

Відбулися збори громадян Будинської територіальної громади

25 січня 2013

Сьогодні, 25 січня, відбулися загальні збори представників Будинської територіальної громади.

На зборах громадян були присутні заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Любов Трохименко, представники районних відділів УМВС та ГУ МНС.

Відповідно до порядку денного були заслухані звіти сільського голови про роботу за 2012 рік та встановлення сум оподаткування на 2013 рік, затвердження податку при сільській раді за утримання в особистому господарстві громадян коней, затвердження на території сільської ради плати за випасання корів приватного сектору.

Під час зборів громадянами територіальної громади були підняті питання покращення автобусного сполучення, ремонту доріг у населеному пункті та питання допомоги органами місцевої влади щодо забезпечення кадрами ФАПу.

У доповіді сільського голови відзначились певні зрушення у галузі сільського господарства, позитивні відгуки прозвучали на адресу орендатора земельних паїв – ТОВ “Егрес-Агро”.

У своєму виступі заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол розповів про стан соціально-економічного розвитку в районі, зазначивши проблеми та можливі шляхи їх вирішення.

Дільничий міліціонер розповів про криміногенну ситуацію в районі, нагадавши правила поведінки громадян при спілкуванні з незнайомими людьми.

Представник РВ ГУ МНС надав присутнім інформацію про пожежну ситуацію в районі, зупинився на правилах поводження громадян при пічному опалюванні будинків, про недопустимість спалювання сухої трави та спалювання сміття поблизу житла та господарських будівель.

Представники громади взяли активну участь в обговоренні піднятих питань.

По всіх питаннях порядку денного загальних зборів громадян прийняті відповідні рішення.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації