back

Відбулися збори громадян Гончарівської територіальної громади

25 січня 2013

24 січня п.р. у приміщенні будинку офіцерів відбулися збори громадян Гончарівської територіальної громади.

У зборах взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Микола Ганжа, командир 1-ї окремої Гвардійської танкової бригади та депутат районної ради Андрій Грицьков, депутати районної ради Володимир Хорошковський та Петро Білик, в.о. начальника управління Держкомзему в Чернігівському районі Ігор Суботський,дільничний інспектор міліції, представник РВГУ МНС , члени виконкому селищної ради, представники територіальної громади. На зібранні також був присутній Народний депутат України Владислав Атрошенко.

В ході зборів присутні заслухали звіт селищного голови по виконанню плану соціально-економічного розвитку території селищної ради та плани розвитку на наступний рік, а також визначили розмір місцевих податків та зборів на території сільської ради у 2013 році. В ході зустрічі також розглянуті питання дотримання законності та правопорядку, протипожежної безпеки та надзвичайних ситуацій на території сільської ради. Представниками територіальної громади були також підняті питання вуличного освітлення селища, якість надання послуг автоперевізником та ремонт автодоріг.

Під час засідання в.о. голови райдержадміністрації Микола Ганжа поділився з учасниками зборів планами на 2013 рік. Він зазначив, що на особливому контролі знаходиться питання надання Гончарівській гімназії шкільного автобусу, планується відкриття ще однієї групи у дитячому садочку, а також буде продовжена співпраця у частині проведення ремонтних робіт покрівлі Гончарівської гімназії.

Підводячи підсумки, Микола Ганжа наголосив, що керівництво району і надалі буде сприяти вирішенню актуальних питань життєдіяльності територіальних громад району.


За інформацією відділу внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації