back

Проведена нарада щодо організації та функціонування Центру з надання адміністративних послуг

23 січня 2013

Сьогодні, 23 січня, в приміщенні Чернігівської райдержадміністрації в.о. голови райдержадміністрації Микола Ганжа провів нараду із представниками управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, місцевих дозвільних органів щодо організації та функціонування Центру з надання адміністративних послуг.

У нараді взяли участь заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол, начальник Чернігівського міжрайонного управління Головного управління Держсанепідемслужби у Чернігівській області Микола Турчин, начальник Чернігівського райвідділу управління Держтехногенбезпеки у Чернігівській області Микола Шейгас, начальник управління ветеринарної медицини в Чернігівському районі Сергій Мельниченко, представник відділення Державтоінспекції Чернігівського РВУ МВС Андрій Юдін та працівники управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації.

Під час наради розглядалися вимоги законодавства щодо створення Центрів з надання адміністративних послуг, інформування про діяльність Центру з видачі документів дозвільного характеру та роботу місцевих дозвільних органів в рамках дозвільного центру за принципом організаційної єдності.

За підсумками наради поставлені відповідні завдання щодо активізації роботи в напрямку організації та функціонування Центру з надання адміністративних послуг.


За інформацією управління економіки райдержадміністрації