back

Привітання в.о.голови райдержадміністрації Лариси ЮРЧЕНКО з днем пам’яті і примирення та Днем Перемоги

 

Дорогі ветерани та жителі району!

 

    8 травня в Україні відзначається День пам’яті і примирення, 9 травня – День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

   Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства. Перемога в ній дісталася нечувано дорогою ціною – ціною мільйонів життів наших співвітчизників. У ці дні разом з Європою та світом ми вшановуємо мужність і відданість тих, хто боровся з нацизмом. 

   Подвиги наших дідів, батьків та матерів сповнені глибоким патріотизмом і сьогодні надихають молоде покоління плекати у своїх серцях любов до рідної землі. Низький уклін кожному, хто на своїх плечах виніс тягар воєнного часу та наближав День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, чиє ім'я викарбуване на гранітних скрижалях Перемоги, і тим, хто так і лишився Невідомим Солдатом. Пам'ять про них непідвладна часу, як непідвладна часу любов до Батьківщини.

    Щороку це свято служитиме нагадуванням – немає більшої цінності, ніж радість життя на вільній землі!

    На превеликий жаль, цю знаменну дату ми сьогодні зустрічаємо зі зброєю в руках. Нинішні захисники України з честю продовжують героїчні традиції фронтовиків, проявляють мужність і героїзм, демонструють високий професіоналізм, патріотизм та відданість Україні, відстоюючи її незалежність та територіальну цілісність в умовах терористичної загрози на сході країни.

   Дорогі ветерани Другої світової війни, учасники бойових дій, трудівники тилу, солдатські вдови, діти війни! Шановні жителі району! Вітаю вас з Днем пам’яті та примирення, Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Сердечно бажаю кожному доброго здоров’я, добробуту і благополуччя, світлих надій, упевненості у завтрашньому дні та довгих мирних років життя у квітучій Україні!

 

З повагою

в.о.голови районної державної адміністрації

Лариса ЮРЧЕНКО