back

29 квітня поточного року під головуванням в.о. голови районної державної адміністрації Лариси Юрченко відбулось засідання комісії

05 травня 2021

 

   29 квітня поточного року під головуванням в.о. голови районної державної адміністрації Лариси Юрченко відбулось засідання комісії з питань спрямування у 2020 році субвенції з державного бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, нове будівництво, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних та придбання соціального житла, житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, що перебувають на обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов або призначення їм грошової компенсації для придбання житла.

    На порядок денний виносилось питання щодо надання дозволу на перерахунок коштів із спеціального рахунку дитини, яка позбавлена батьківського піклування та перебуває на обліку громадян, що потребують поліпшення житлових умов, як оплату за договором купівлі-продажу квартири.

    За результатами засідання комісією одноголосно прийнято рішення надати дозвіл на перерахунок коштів.

 

За інформацією служби у справах дітей райдержадміністрації