back

У Чернігівському районі триває вакцинація людей віком 65+.

30 квітня 2021

 

Як відомо, лише сформувавши колективний імунітет серед більшості населення можна захиститися від ускладнень ковіду. І саме вакцинація – єдиний ефективний спосіб. У Чернігівському районі теж активізовано компанію по вакцинації проти коронавірусу.

  З метою якісної реалізації ІІ та ІІІ етапів вакцинальної компанії у Чернігівському районі створено 37 тимчасових пунктів щеплення у закладах охорони здоров'я: Городнянський ЦПМСД – 2 пункти, Куликівський ЦПМСД – 5 пунктів, Козелецький ЦПМСД – 4 пункти, Березнянська АЗПСМ, Чернігівський ЦПМСД – 14 пунктів, Ріпкинський ЦПМСД – 3 пункти, м.Чернігів – 6 пунктів, Деснянський ЦПМСД – 2 пункти.

  У Чернігівському районі, у кабінетах щеплень, вакциновано 28.04.2021 року 310 осіб, 29.04.2021 року 510 осіб, усього для вакцинування цього етапу (28.04-30.04.2021 року) отримано 1190 доз вакцини.

  Кабінети щеплень облаштовані всім необхідним для проведення вакцинації та працівники пройшли відповідну підготовку для роботи із зареєстрованими в Україні вакцинами.

   Записатись на вакцинацію людям віком 65+ можна зателефонувавши до свого сімейного лікаря або он-лайн. Якщо пункт щеплення знаходиться в закладі, де працює сімейний лікар – він запише на конкретну дату, а якщо у закладі, де працює сімейний лікар немає пункту щеплення – він дасть номер контактного центру МОЗ або реєстратури, де можна записатись на вакцинацію.