back

Відбулася семінар-нарада з сільськими та селищними головами

16 січня 2013

Сьогодні, 16 січня, у великій залі райдержадміністрації відбулася семінар-нарада з сільськими та селищними головами, яку провели в.о. голови райдержадміністрації Микола Ганжа та голова районної ради Михайло Литвин.

У заході взяли участь заступники голови райдержадміністрації Анатолій Кругол, Андрій Горбань та Лідія Гаєвська, заступник голови районної ради Микола Кудрик, працівники виконавчого апарату районної ради та райдержадміністрації, сільські, селищні голови.

Відповідно до порядку денного в ході наради розглянуто ряд питань. З підсумками проведення бюджетних сесій у сільських, селищних радах району ознайомив присутніх заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол.

Про організацію та проведення загальних зборів громадян у 2013 році розповів учасникам семінару заступник голови районної ради Микола Кудрик.

Заступник голови райдержадміністрації Лідія Гаєвська наголосила на важливості інформаційного супроводу загальних зборів громадян у 2013 році.

Про зміни в законодавстві щодо проведення державно реєстрації речових прав на нерухоме майно ознайомила присутніх в.о. начальника юридичного відділу та по роботі із зверненням громадян апарату райдержадміністрації Тетяна Шара.

В ході наради також були розглянуті питання реалізації ч.3 ст.12 Закону України «Про державну реєстрацію актів цивільного стану», ведення господарського обліку в сільських радах, про проведення заходів з мобілізації у Чернігівському районі та реалізації пілотного проекту по забезпеченню лікарськими засобами хворих на артеріальну гіпертонію в районі.

Підсумки наради підвели в.о. голови райдержадміністрації Микола Ганжа та голова районної ради Михайло Литвин.

За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації