back

Лариса Юрченко взяла участь в засіданні круглого столу "Соціальні проблеми ветеранів і пенсіонерів"

19 лютого 2021

 

   19 лютого відбилось засідання круглого столу «Соціальні проблеми ветеранів і пенсіонерів», в якому взяли участь в.о. голови Чернігівської районної державної адміністрації Лариса Юрченко, заступник голови Чернігівської райради Василь Леоненко, керівники фракцій районної ради, управлінь і служб районної державної адміністрації.

 

   На засіданні круглого столу обговорювалося питання про стан і перспективи медичного обслуговування ветеранів і пенсіонерів в умовах нового територіального устрою району. З даного питання виступили Лариса Юрченко — в.о голови райдержадміністрації, ветеранські активісти, керівники депутатських фракцій в районній раді. Всі виступаючі притримувалися точки зору, що КНП “Чернігівська центральна районна лікарня” потрібна для людей і її існування необхідно відстоювати.

   Інформацію щодо соціального захисту ветеранів і пенсіонерів надали керівники соціальних служб районної державної адміністрації.

 

   На засідання круглого столу начальник відділу кадрів АТ “Чернігівобленерго” Валерій Журбин вручив голові районної ветеранської організації Анатолію Скуратовичу список ветеранів праці підприємства електромереж, які народилися в 15 селах нашого району, для опрацювання краєзнавцями під час складання Літописів громад.