back

Відбулась нарада із соціальними працівниками територіального центру обслуговування району

15 січня 2013

Сьогодні, 15 січня, в територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чернігівської райдержадміністрації відбулась нарада з соціальними робітниками по підсумках роботи територіального центру за 2012 рік та завдання на 2013 рік.

На нараду були запрошені заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол та заступник начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Любов Трохименко.

Директор територіального центру Раїса Пригара підвела підсумки роботи територіального центру за 2012 рік і поставила завдання на 2013 рік.

Соціальні робітники будуть залучені до опитування громадян похилого віку, щодо визначення найбільш гострих проблем соціально-економічного розвитку територіальних громад.

Заступник директора Світлана Сімонова проінформувала присутніх про роботу територіального центру в осінньо-зимовий період 2012-2013 років та профілактику пожежної безпеки, надзвичайних ситуацій та подій у зимовий період.

Завідувачі відділень соціальної допомоги вдома № 1 та № 2 Марина Скуміна та Людмила Драчко підвели підсумки роботи відділень за 2012 рік та поставили завдання перед соціальними робітниками по якісному та вчасному наданню соціальних послуг населенню у 2013 році.

На нараді про співпрацю управління праці та соціального захисту населення та територіального центру виступила заступник начальника управління Любов Трохименко.

Заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол проінформував про стан соціально-економічного розвитку району та перспективи його розвитку у 2013 році.


За інформацією Директора територіального центру соціального обслуговування райдержадміністрації Раїси Пригари