back

Відбулась нарада керівників шкіл

14 січня 2013

11 січня ц.р. на базі Улянівського навчально-виховного комплексу відбулася нарада директорів шкіл за участю керівництва району.

В.о. голови райдержадміністрації Микола Ганжа та голова районної ради Михайло Литвин ознайомили присутніх із підсумками виконання Програми соціально-економічного розвитку району на 2012 рік та визначили пріоритетні напрямки діяльності на 2013 рік.

Про важливість презентації роботи шкіл на сходах жителів територіальних громад, які пройдуть у січні-лютому, зазначила на нараді заступник голови райдержадміністрації Лідія Гаєвська.

Начальник відділу освіти Володимир Конюший підвів підсумки роботи навчальних закладів за І півріччя 2012-2013 навчального року та зосередив увагу керівників шкіл на раціональному підході до управління закладами освіти.

Актуально прозвучало питання про нові підходи до організації роботи шкільних освітніх округів, висвітлене завідуючою райметодкабінетом Лідією Бельською.

Спеціаліст відділу Олександр Молибога зобов’язав директорів першочерговим завданням визначити охорону здоров'я та безпеку життєдіяльності учнів під час навчально-виховного процесу.

Окрім того, на нараді обговорювалася результативність діяльності закладів освіти у канікулярний час.

Вкотре акцентувалися питання проведення ЗНО-2013.