back

Нарада з розпорядниками коштів районного бюджету щодо забезпечення своєчасного проведення тендерних процедур у 2013 році

11 січня 2013

10 січня ц.р. у малій залі райдержадміністрації в.о. голови райдержадміністрації Микола Ганжа провів нараду з розпорядниками коштів районного бюджету щодо забезпечення своєчасного проведення тендерних процедур у 2013 році, яка пройшла у формі семінару-навчання.

У засіданні районної робочої групи взяла участь заступник начальника управління з питань розвитку промисловості та державних закупівель, начальник відділу ресурсного забезпечення розвитку територій та з питань державних закупівель головного управління економіки облдержадміністрації Зінаїда Рубан, яка проінформувала присутніх про зміни в законодавстві щодо здійснення державних закупівель та про типові помилки та порушення, які допускають розпорядники коштів при здійсненні державних закупівель.

В ході наради розглянуті два питання, зокрема, звіти розпорядників коштів про здійснені заходи з метою проведення процедур закупівель за державні кошти у поточному році та питання щодо особливостей здійснення закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти у зв’язку зі змінами законодавства в цій сфері.

Присутні на засіданні представники комітетів з конкурсних торгів та керівники державних установ - розпорядники коштів місцевого бюджету Чернігівського району мали змогу обговорити питання, які виникають при проведенні процедур державних закупівель.

Підводячи підсумки, Микола Ганжа наголосив на необхідності якісного та своєчасного проведення процедур закупівель для забезпечення безперебійного функціонування бюджетних закладів та установ Чернігівського району у 2013 році.


За інформацією управління економіки райдержадміністрації